menu

Garantie

Bij Fokker Tuinmaterialen hanteren we verschillende garantievoorwaarden, afhankelijk van het product. Het is belangrijk om te weten dat sommige producten wel garantie hebben, terwijl andere producten dit niet hebben. Veel van onze materialen worden vervaardigd uit natuurlijke grondstoffen, waardoor we op die producten geen garantie kunnen bieden. Bij producten waarop wel garantie van toepassing is, staat dit duidelijk aangegeven, inclusief de duur van de garantie. We hanteren hierbij altijd de garantievoorwaarden van de fabrikant. In geval van een garantieclaim dien je de aankoopbon te kunnen tonen.

Voorkeuren en bestellingen

Als je na ontvangst van de bestelde materialen merkt dat ze niet naar jouw smaak zijn, zijn er een aantal overwegingen die je in acht moet nemen. Bij Fokker Tuinmaterialen willen we open zijn over dit aspect:

  • We begrijpen dat esthetische voorkeuren persoonlijk zijn en kunnen variëren.
  • We adviseren daarom om goed na te denken voordat je een definitieve beslissing neemt over je bestelling.
  • Het kan voorkomen dat gelegde materialen, eenmaal in gebruik genomen, niet geretourneerd kunnen worden.
  • Het is essentieel om het advies van onze verkoopmedewerkers serieus te nemen, aangezien zij vaak over ruime ervaring beschikken.

Voorbeeld en advies

Stel bijvoorbeeld dat je antraciete tegels hebt besteld en na het leggen besef je dat je tuin nu te donker van kleur is. Het is belangrijk te beseffen dat we als leverancier beperkte mogelijkheden hebben in dergelijke gevallen. Daarom raden we aan om vooraf goed te overwegen wat je wilt bestellen en indien nodig het advies van onze verkoopmedewerkers aan te nemen.

Bij Fokker Tuinmaterialen doen we ons best om je te voorzien van hoogwaardige producten en service. Als je vragen hebt over garantie, producten of beslissingen met betrekking tot je bestelling, staan we graag voor je klaar om te helpen.